Lehrstuhl für Finanzierung

Aktuelle Meldungen des Lehrstuhls für Finanzierung

• 10.10.2016

FCM welcomes Guest Professor from New Zealand

From Oct 4 to Dec 20, Krishna Reddy, Senior Lecturer at the Department of Finance of the University of Waikato in Hamilton, New Zealand, is visiting the Finance Center. His areas of research include Corporate Governance, CEO compensation, Corporate Finance, Corporate Social Responsibility and Microfinance Institutions with a geographic focus on the Asia-Pacific region. Having worked for various banks in New Zealand and Fiji, Professor Reddy also has vast practical experience.

While visiting the Finance Center Münster, Krishna Reddy will be teaching the course “Ethics in Finance” for bachelor students. In light of various financial crises and company failures over the past years, this class aims to provide ethics education to finance students.

• 18.08.2016

Ausschreibung: wissenschaftliche/r Mitarbeiter/in

Am Lehrstuhl für Finanzierung ist zum 31.01.2017 oder später die Stelle einer wissenschaftlichen Mitarbeiterin bzw. eines wissenschaftlichen Mitarbeiters zu besetzen. Weitere Informationen können der beigefügten Stellenausschreibung entnommen werden. Die Bewerbungsfrist endet am 01.10.2016. Für Rückfragen hinsichtlich einer Tätigkeit am LSF steht Ihnen Frau Laura Rebecca Rettig (Tel. 0251/83-22472) gerne zur Verfügung.

• 16.07.2016

Vorlesung "Ethics in Finance"

Im kommenden Wintersemester wird das Finance Center über das normale Lehrprogramm hinaus eine Vorlesung „Ethics in Finance" anbieten.